Ønsker du å selge din bolig Alanya Tyrkia ?

Ønsker du å selge din bolig ?

Fyll ut dette skjemaet med nødvendig data for å informere oss om eiendommen dere vil selge. Jo mer utfyllende informasjon vi får, desto bedre blir det for oss å vite hvilken type bolig dere vil selge.

Ta kontakt om dere har spørsmål. Vi takker for tiden dere har brukt på å fylle ut dette skjemaet.

 

 1 1 300x200 Ønsker du å selge din bolig Alanya Tyrkia ?

Ønsker du å selge din bolig Alanya Tyrkia ?

  • Alanya
  • Oba
  • Mahmutlar
  • Kargıcak
  • Avsallar
                                                                                     Eiendomsmeglere Alanya

Turkey New Property har norsk partner og flere norske ansatte i tillegg til Turkey . Vi er et Turkey eiendomsselskap som er en del av Turkey New Property S.A.
Alanya Mahmutlar
Vi tilbyr et komplett servicesenter som tar seg av alle typer eiendomsrelaterte transaksjoner i Turkey. Vår misjon er å være en troverdig, pålitelig og kunnskapsrik rådgiver for våre klienter. Vi bringer kjøpere og selgere til Turkey New Property hvor fantastiske muligheter venter dem. Våre tjenester omfatter salg av boliger og lokaler, leie av feriebolig, eiendomsforvaltning, takseringer, investeringer, lån og rådgivningstjenester.
Alanya Oba
Ved salg annonserer vi boligen i de største portalene over hele Europa i tillegg til en rekke andre medier, publikasjoner, billboards osv, og vi har også en stor kundebase. Ved kjøp følger vi våre kunder tett opp for å sørge for at alt gjennomføres korrekt og trygt, og vi kan også gjennom våre partnere tilby en rekke andre tjenester som rehabilitering, oppussing, innkjøp og møblering, rengjøring, utleie osv.
Alanya incekum
Turkey New Property er partnere med Alanya Advokatfirma yter juridisk assistanse i forbindelse med kjøp og salg av eiendom, og har I tillegg solid kompetanse og erfaring innenfor skatt, arv, emigrasjon og immigrasjon, selskapsrett med mer.
Med både norske og Turkish advokater i staben er Vogt beste samarbeidspartner for å kunne vurdere rettsspørsmål både fra norsk og english synsvinkel. I tillegg samarbeider Turkey New Property også med andre norske, svenske, tyske og Turkish advokater.
Alanya Antalya
Norske oversettere

Ring oss i dag på tlf : Mob / Viber / Whatsapp : .+ 90 530 547 50 56

ta kontakt    E-post: info@turkeynewproperty-no.com

Adress  :  Alkom Sitesi No : 26 Mahmutlar / Alanya

Vi ser frem til å høre fra deg !

  • Personlige data
  • Informasjon om eiendommen