Leilighet til salgs Oba Alanya – Leiligheter fra 55 til 163 m²

06.03.2016
3.562
A+
A-
Leilighet til salgs Oba Alanya – Leiligheter fra 55 til 163 m²

Leilighet til salgs Oba Alanya – Leiligheter fra 55 til 163 m²

Olive City er et komplett feriested i Alanya, populert reisemål for skandinaver som ligger på den Tyrkiske rivieraen. Området er på hele 10 hektar i nydelige og rolige omgivelser på fjellsiden med utsikt over Alanya og Middelhavet.

Olive city er som en trivelig liten ferieby med både leiligheter til utleige og for kjøp. Resortet har muligheter for sport, gode middager, avslapping. Og behandling på vårt tyrkiske spa. Alt du trenger for en fantastisk ferie.

Olive City er som et hjem borte fra hjemmet ditt, 510 leiligheter med mange 5 stjerners muligheter. Området har egen butikk, restaurant, fem bassenger, spa, 24-timer vakt, helse klinikk, buss og taxi muligheter til Alanya, utleie tjenester, 7 dagers management, aktivitets- og sport fasiliteter.
I Olive City har du alt du behøver inne i området. Hvis du alikevel ønsker å utforske Alanya og omegn er du kun 10 minutters kjøretur til Alanya sentrum med strender, shopping, uteliv og mange andre aktiviteter.

 p19cp221e450trcuvln1t3n139v4 1 1 300x200 Leilighet til salgs Oba Alanya  Leiligheter fra 55 til 163 m²  p19e8khgvo1ijj1gbf1tehgbi1l8ba 300x200 Leilighet til salgs Oba Alanya  Leiligheter fra 55 til 163 m²

Fasiliteter

Olive city resorts har mange fritidstilbud for alle. Både i og rundt område kan dere benytte dere av følgende tilbud:

 • Svømmebaseng med store solterasser,solstoler og solparasoller
 • Restaurant og kaffebar med room service
 • Gratis buss tjeneste til standen, privat del av standen
 • Barneområde med spillkonsoller,lekehage, brettspill,kino sal, basseng tilpasset barn med vannsklier
 • Tennis- og fotballbane
 • Bowling bane
 • Treningssenter
 • Squash bane
 • Dagligvare butikk
 • Spa med massage,Tyrkisk bad,Hamam,dampbad og sauna
 • Frisør
 • Innendørs badebasseng med jacuzzi
 • Bar ved bassenget
 • Utendørs grill hytter
 • Helsesøster på området
 • 24timers vakt

 p19e8khgvp5v6ockr1blqi3nug 300x200 Leilighet til salgs Oba Alanya  Leiligheter fra 55 til 163 m² p19e8khgvp11ecpmb63maba1ji6f 300x200 Leilighet til salgs Oba Alanya  Leiligheter fra 55 til 163 m²

For barna

Olive City er like opplevelsesrik for barna som for de voksne. Barneaktivitene vil holde dine barn opptatt, mens dere voksne kan slappe av og og lade batteriene.

Med det nyeste innen spillkonsoller, vannpark, filmsal med visning av barnefilmer og lekeplass er Olive City en plass dine barn vil tilbake til.

Våre tilbud til barn inkluderer:

 • Stort barne svømmebasseng med vannsklier
 • Plaskebasseng for de aller minste
 • Lekeplass
 • Mini fotballbane
 • Kino
 • Utdendørs sjakkbrett
 • Playstation 3 spillkonsoller
 • Air hockey
 • Bordtennis
 • Billiard
 • Bowling

 p19e8khgvr9f6lo91pia13hb5ulp 300x201 Leilighet til salgs Oba Alanya  Leiligheter fra 55 til 163 m² p19e8khgvr18l3ukoqge11tup6hq (1) p19e8khgvr17961gg9gs2dj9r6r p19e8khgvrdb1akhdphivrlo9n

Sport Klubb

Noe helt unikt i Alanya-området, er den overdådig Utopia Club. Anlegget har en full størrelse fotballbane, tennisbaner tilrettelagt for treningsmuligheter, semi-olympisk svømmebasseng og en restaurant / klubbhus.

Utover dettte er det enestående idrettsfasiliteter, idrettslaget inkluderer også skap-rom med dusj. Restauranten serverer søndagsbrunsj hver uke, som også er svært populær blant lokalbefolkningen. Restauranten organiserer spesielle arrangementer på forespørsel.

p19e8khgvnrms1lll95j1sfr1r2v5 p19e8khgvo43410qj91c1do89eh8

Spa og Velværesenter

Vårt unike spa konsept knytter sammen både moderne og tradisjonelle behandlingsmetoder gjennom professjonell kunnskap. Det er et gudommelig eventyr for både kropp og sjel.

Vårt spa inneholder:

Stort resepsjonsområde
Avslappingsområde
Vitaminbar
Masasje, behandlingsområder
Ottoman steam bad
Sauna
Stjerne avslappingområde (Day Dream)
Tyrkisk Bad (Sultan’s Private)
Vi har både kvinnelige og mannlige terapeuter i vårt spa. Hvis du selv vil velge terapeut må du bestille minst 2 dager i forveien. Vi har åpen hver dag fra 0900 til 2100.
Spaet opererer med avtaler for å sikre at du får den oppmerksomheten du trenger for å få mest mulig ut av din tid med oss. Vær klar i resepsjonen fem minutter før behandlingen starter. Vennligst besøk vårt spa for eventuelle spørsmål du har om våre forsjellige behandlinger og massasjer.

p19e8khgvs12cf11sj1nrf1hrctev10a1 p19e8khgvs5171aqv1q6b1e2vsmtu1

Kjøpe et nytt hjem fra byggherren  (  Ingen provisjon megler )

Prisen på 81000 euro .  Ta kontakt for prisliste !

Turkey New Property  har norsk partner og flere norske ansatte i tillegg til Turkey . Vi er et Turkey eiendomsselskap som er en del av Turkey New Property S.A.

Alanya Mahmutlar

Vi tilbyr et komplett servicesenter som tar seg av alle typer eiendomsrelaterte transaksjoner i Turkey. Vår misjon er å være en troverdig, pålitelig og kunnskapsrik rådgiver for våre klienter. Vi bringer kjøpere og selgere til Turkey New Property hvor fantastiske muligheter venter dem. Våre tjenester omfatter salg av boliger og lokaler, leie av feriebolig, eiendomsforvaltning, takseringer, investeringer, lån og rådgivningstjenester.

Alanya Oba

Ved salg annonserer vi boligen i de største portalene over hele Europa i tillegg til en rekke andre medier, publikasjoner, billboards osv, og vi har også en stor kundebase. Ved kjøp følger vi våre kunder tett opp for å sørge for at alt gjennomføres korrekt og trygt, og vi kan også gjennom våre partnere tilby en rekke andre tjenester som rehabilitering, oppussing, innkjøp og møblering, rengjøring, utleie osv.

Alanya incekum

Turkey New Property  er partnere med Alanya Advokatfirma   yter juridisk assistanse i forbindelse med kjøp og salg av eiendom, og har I tillegg solid kompetanse og erfaring innenfor skatt, arv, emigrasjon og immigrasjon, selskapsrett med mer.

Med både norske og Turkish advokater i staben er Vogt beste samarbeidspartner for å kunne vurdere rettsspørsmål både fra norsk og english  synsvinkel. I tillegg samarbeider Turkey New Property også med andre norske, svenske, tyske og Turkish advokater.

Alanya Antalya

Norske oversettere

[mappress mapid=”5″]

Kontakt oss for mer informasjon.

Vi hjelper deg å realisere drømmen om en bolig i Tyrkia- Vår erfarne stab og gode referanser er din garanti for en profesjonell service !

Vi arrangerer gratis visningstur ! Nye Boligprosjekter Alanya

For mer informasjon, eller bestilling av visningstur, kontakt oss direkte per telefon eller e-post.

Telefon: +90 530 547 50 56

ta kontakt whatsapp : + 90 530 547 50 56

E-post: info@turkeynewproperty-no.com

Vi ser frem til å høre fra deg !

[contact-form-7 404 "Not Found"]

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 6 YORUM
 1. Johan Brasøy says:

  Bo i en grønn, moderne hageby!
  Nytt trinn i salg nå · Store frodige uteområder · Godt kollektivtil

 2. Ronny Pastor Engen says:

  Nye leiligheter med utsikt over Alanya. Se leilighetene her !

 3. Ronny Røiseland says:

  Visningstur for kun 2300 kr Leiligheter

 4. Leif Håkon Berg says:

  Velkommen til visning !

 5. Hilde Bakken says:

  Kjøpe bolig – Bolig til salgs Alanya

 6. Osman Pasa says:

  Feriebolig i Alanya
  Vi hjælper dig sikkert på vej. Se vores mange gode tilbud.