leilighet i alanya til salgs 2016 Nye leilighet

04.01.2018
1.595
A+
A-
leilighet i alanya til salgs 2016 Nye leilighet

leilighet i alanya til salgs 2016 Nye leilighet

 a10 300x214 leilighet i alanya til salgs 2016 Nye leilighet AA1 300x223 leilighet i alanya til salgs 2016 Nye leilighet A B ROOF 300x211 leilighet i alanya til salgs 2016 Nye leilighet  a3 300x113 leilighet i alanya til salgs 2016 Nye leilighet a5 300x158 leilighet i alanya til salgs 2016 Nye leilighet leilighet i alanya til salgs

Kontakt oss for mer informasjon.

 

Turkey New Property  har norsk partner og flere norske ansatte i tillegg til Turkey . Vi er et Turkey eiendomsselskap som er en del av Turkey New Property S.A.

Alanya Mahmutlar

Vi tilbyr et komplett servicesenter som tar seg av alle typer eiendomsrelaterte transaksjoner i Turkey. Vår misjon er å være en troverdig, pålitelig og kunnskapsrik rådgiver for våre klienter. Vi bringer kjøpere og selgere til Turkey New Property hvor fantastiske muligheter venter dem. Våre tjenester omfatter salg av boliger og lokaler, leie av feriebolig, eiendomsforvaltning, takseringer, investeringer, lån og rådgivningstjenester.

Alanya Oba

Ved salg annonserer vi boligen i de største portalene over hele Europa i tillegg til en rekke andre medier, publikasjoner, billboards osv, og vi har også en stor kundebase. Ved kjøp følger vi våre kunder tett opp for å sørge for at alt gjennomføres korrekt og trygt, og vi kan også gjennom våre partnere tilby en rekke andre tjenester som rehabilitering, oppussing, innkjøp og møblering, rengjøring, utleie osv.

Alanya incekum

Turkey New Property  er partnere med Alanya Advokatfirma   yter juridisk assistanse i forbindelse med kjøp og salg av eiendom, og har I tillegg solid kompetanse og erfaring innenfor skatt, arv, emigrasjon og immigrasjon, selskapsrett med mer.

Med både norske og Turkish advokater i staben er Vogt beste samarbeidspartner for å kunne vurdere rettsspørsmål både fra norsk og english  synsvinkel. I tillegg samarbeider Turkey New Property også med andre norske, svenske, tyske og Turkish advokater.

Alanya Antalya

Norske oversettere

[contact-form-7 404 "Not Found"]

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 4 YORUM
 1. admin says:

  Feriebolig i Alanya !
  Vi hjælper dig sikkert på vej. Se vores mange gode tilbud.

 2. Knut Svendsen says:

  Her finner du alle boliger til salgs hos Alanya per fylke

 3. Arnfin Frantzen says:

  Nylig utlyste leiligheter til salgs. Se det store … Leilighet til salgs i eneiendom

 4. Inger Augustsson says:

  Se alle våre boliger, leiligheter, næringseiendommer, hytter mm. som er lagt ut for salg. … 4(5) soverom – 2 bad – Kun 20 min.fra Alanya – Salg av kontraktsposisjon.