Eiendomsmeglere Alanya

Eiendomsmeglere Alanya

Turkey New Property har norsk partner og flere norske ansatte i tillegg til Turkey . Vi er et Turkey eiendomsselskap som er en del av Turkey New Property S.A.
Alanya Mahmutlar

Vi tilbyr et komplett servicesenter som tar seg av alle typer eiendomsrelaterte transaksjoner i Turkey. Vår misjon er å være en troverdig, pålitelig og kunnskapsrik rådgiver for våre klienter. Vi bringer kjøpere og selgere til Turkey New Property hvor fantastiske muligheter venter dem. Våre tjenester omfatter salg av boliger og lokaler, leie av feriebolig, eiendomsforvaltning, takseringer, investeringer, lån og rådgivningstjenester.
Alanya Oba
Ved salg annonserer vi boligen i de største portalene over hele Europa i tillegg til en rekke andre medier, publikasjoner, billboards osv, og vi har også en stor kundebase. Ved kjøp følger vi våre kunder tett opp for å sørge for at alt gjennomføres korrekt og trygt, og vi kan også gjennom våre partnere tilby en rekke andre tjenester som rehabilitering, oppussing, innkjøp og møblering, rengjøring, utleie osv.
Alanya incekum

 3 300x200 Eiendomsmeglere Alanya

Eiendomsmeglere Alanya

Turkey New Property er partnere med Alanya Advokatfirma yter juridisk assistanse i forbindelse med kjøp og salg av eiendom, og har I tillegg solid kompetanse og erfaring innenfor skatt, arv, emigrasjon og immigrasjon, selskapsrett med mer.
Med både norske og Turkish advokater i staben er Vogt beste samarbeidspartner for å kunne vurdere rettsspørsmål både fra norsk og english synsvinkel. I tillegg samarbeider Turkey New Property også med andre norske, svenske, tyske og Turkish advokater.
Alanya Antalya
Norske oversettere
Ring oss i dag på tlf : Mob / Viber / Whatsapp : .+ 90 530 547 50 56